Booking

Izmjeni / otkaži rezervaciju »

AKTIVNOSTI

Jedini preostali užitak usred ljetnog dana je opustiti se u kristalno plavom moru. To možete napraviti ispred zidina crkve gdje se nalazi gradska plaža, udaljena svega nekoliko minuta od vile, ili možete brodićem na otoke Sv. Katerinu ili Sv. Andrea (Crveni otok). Ukoliko želite biti aktivni možete prošetati ili unajmiti bicikl uzduž Punta Corrente te pronaći malu privatnu plažu za sebe, sunčati se na prirodno obrađenom glatkom kamenu i uživati u suncu koje se probija kroz stoljetne borove koji se naginju nad vama.

Jednom kad se vaša koža navikne na sunce, možete se okušati u većoj pustolovini prema horizontu. Osoblje ville može vam organizirati dnevno krstarenje jedrenjakom ili gliserom. Izlet će vam dati šansu da istražite netaknutu ljepotu Rovinjskog arhipelaga, uključujući poznate Brijunske otoke, ljetnu rezidenciju pokojnog predsjednika Tita i jedan od najljepših nacionalnih parkova na cijelom Mediteranu. Izlete radimo na upit, poštujući Vaše potrebe i želje. Uz kuharevu košaru spremni ste za plovidbu.

Skoro svi zamislivi vodeni sportovi dostupni su u blizini Rovinja. Tenis, odbojka na pijesku, jahanje i druge aktivnosti mogu se organizirati. Villa Tuttorotto surađuje s brojnim wellness centrima u kojima možete izabrati masaže po vašem izboru, za rezervaciju termina obratite se recepciji.

Izleti u unutrašnjost prilagođeni su željama gosta: možete posjetiti srednjovjekovne utvrde s kombinacijom degustacije vina i tartufa ili rimske Arene u Puli i njezine kulturne manifestacije.

Nakon kratkog posjeta Rovinju i Istri, početi ćete osjećati privrženost koja je proizašla iz finog vina, svježe ribe, mirisnog maslinovog ulja i tartufa s jedne strane, a s druge ispunjenost kulturnim i prirodnim otkrićima.

Korisnički alati

Odaberite veličinu teksta: