Booking

Izmjeni / otkaži rezervaciju »

SAVRŠEN POKLON

Želilite li iznenaditi i darivati nekog bez obzira da li se radi o rođendanskom poklonu, poklonu za vjenčanje, poslovnom darivanju ili jednostavno želite nekome pokloniti nezaboravan romantični vikend iz snova, poklon voucher je idealan način da to učinite.
Poklon voucher je jedinstven i poseban način darivanja prikladan za svaku priliku, idealan je poklon za Vaše voljene osobe, za Vaše drage prijatelje, cijenjene poslovne partnere i klijente.

Doživite čaroliju darivanja i podarite nezaborane trenutke onima koje volite..KAKO KUPITI POKLON VOUCHER

Poklon vrijednosni voucher je moguće kupiti putem naše E-mail adrese: info@villatuttorotto.com ili info@villetta-phasiana.hr . Kontaktirajte nas putem E-mail-a, kako biste nam dali sve potrebne informacije o primatelju poklon vouchera, a mi ćemo poštom poslati Vaš poklon na adresu primatelja u što kraćem roku. Prilikom kupnje poklon vrijednosnog vouchera potrebne su nam potpune informacije osobe koja prima poklon voucher ( puno ime i prezime, točna adresa, prigoda poklanjanja vouchera, te datum kada bi se poklon voucher koristio ). Vrlo je važno unaprijed i na vrijeme naručiti Vaš poklon voucher , kako bismo ga u pravovremeno uručili primatelju.


UČINITE POKLON VOUCHER SASVIM OSOBNIM

Želite li onoga koga darujete poklon voucherom učiniti posebnim i Vaš poklon učiniti sasvim osobnim, učinit ćemo to u Vaše ime.
Prilikom naručivanaja poklon vouchera, moguće je dostaviti nam putem E-mail-a prigodne poruke ili posvete ( npr. Sretan rođendan, Hvala, Sretno u braku, Hvala na uspješnoj suradnji i sl... ), koje želite napisati na poklon voucheru, mi ćemo kreirati poklon po Vašoj želji, te napisati ono što će zaista usrećiti primatelja i učiniti ga posebnim, te Vaš poklon učiniti sasvim osobnim.UVIJETI KORIŠTENJA POKLON VOUCHERA

Poklon voucheri mogu se iskoristiti u našim hotelima Villa Tuttorotto u Rovinju, te u hotelu Villetta Phasiana u Fazani za uslugu smještaja s doručkom. Hotel Villetta Phasiana nudi Vam i wellness vrijednosni voucher za spa usluge. Svaki poklon voucher ima svoj identifikacijski broj, te ga je moguće iskoristiti samo jednom, nije ga moguće zamijeniti za gotovinski novac niti ga zamijeniti u slučaju da se izgubi. Za poklon vrijednosne vouchere vrijede isti uvijeti poslovanja i otkazivanja, kao i za naše standardne usluge noćenja s doručkom.
Poklon voucheri nisu vremenski ograničeni, mogu se iskoristiti tijekom cijele godine bez obzira da li se radi o predsezoni, punoj sezoni ili postsezosnkom periodu. Vrijednosni poklon voucher se koristi na način da se ukupan iznos usluge smještaja s doručkom umanji za vrijednosni iznos poklon vouchera nakon konzumiranja usluge.
Izaberite jedan od vrijednosnih poklon vouchera:

• Poklon voucher u vrijednosti 50,00 €
• Poklon voucher u vrijednosti 100,00 €
• Poklon voucher u vrijednosti 200,00 €

Poklon voucher je idealan dar koji usrećuje svakoga....Darujte poklon iz snova..

Korisnički alati

Odaberite veličinu teksta: