Booking

Izmjeni / otkaži rezervaciju »

GASTRO PONUDA

Toplina i udobnost koju za razliku od velikih hotela nudi Villa Tuttorotto, najviše se osjeća na prvom katu. Jutro započinje gurmanski, posebno spremljenim i neogranićeno dugim doručkom u blagovaonici, gdje ste okruženi starinskim istarskim namještajem i predmetima. Ukoliko želite, možete doručkovati na balkonu uživajući u jutarnjem suncu, a također je na raspolaganju i posluga u sobu za one koji žele uživati u intimi i nezaboravnom pogledu na luku i ribare što čiste mreže od sinoćnjeg ulova. Uz blagovaonicu, gosti se nakon doručka mogu opustiti u dnevnom boravku na udobnim sofama razmišljajući kako provesti ostatak dana, proučavajući knjige iz knjižnice ili savjetovati se sa domaćinima.

Prije večernjeg izlaska dnevni boravak vas očekuje s velikim izborom aperitiva, gdje možete uživati u ugodnoj atmosferi uz kamin iz 18. stoljeća. Stoga se spustite u bar i ugodite si.

Privatne večere mogu se napraviti na balkonu, za nekoliko romantičnih duša, pod prigušenim svjetlima svijeća i baklji. Zvuk galebova ili lokalnog benda koji svira tradicionalne instrumente uzduž rive Rovinja često mogu biti neočekivani detalj Vaše romantične večere.

Ukoliko želite, domaćin Vam može preporučiti lokalnu konobu ili restoran koji se uklapa u gurmansku ponudu Ville Tuttorotto i Rovinja. Više od pola stoljeća iskustva u susjedstvu čini nas savršenim savjetnikom... savršenim domaćinom.

Korisnički alati

Odaberite veličinu teksta: